KALENDÁRIUM

Egyesületünk naptári ter- ve itt érhető el:

Kalendárium

#

 
Később...

#

 
Később...

FACEBOOK

Facebook

KÉPTÁROLDA

Picasaweb

#

 
Később...

Velünk történt

2014. május 24.
Jótifuti * JÓTIFUTI - Jótékonysági futás*

Riport az IZSÁKI HÍREK-ből


2014. április 24.
       * Kocsányos tölgy születésnapra *

Kocsányos törgy

E hónapban ünnepelte megalakulásának 20-dik évfordulóját az Izsáki Ezüst Gólya Nyugdíjas Klub. A kerek évforduló alkalmából a Tegyünk Izsákért Egyesület emlékfát ültetett a város főtérén a klub tiszteletére. A születésnapi ajándékul választott, hosszú életű kocsányos tölggyel a folyamatosságot, a generációk és munkájuk egymásra épülését kívánják szimbolizálni a fát ajándékozók. Az ültetési ünnepségen Mondok József polgármester és Sörösné Boldoczki Tímea egyesületünk titkára köszöntötte a 20 éves klub tagjait. Az ünnepeltek nevében Árvai Istvánné klubvezető köszönte meg a szép gesztust és ajándékot. A fa mellé állított emléktábla, - melyen az ültetés dátuma, 2014. április 24., valamint apropója, a 20. évforduló áll, - Mondok József ajándéka
Az ITV riportja a faültatésről


2014. március 7. * Vino Pinceszínház *

Nagysikerű színházi előadás! A Tegyünk Izsákért Egyesület és Vino Pince Klub szervezésében immáron második alkalommal láthatott nagyszínpadra termett előadást az izsáki közönség. Szükséges volt a helyszínváltás a Vino pincéből a Művelődési Házba.
Bárka Stúdiósok Ez alkalommal, a kiskőrösi Szilveszter Társulat itt mutatta be Petőfi Sándor: A helység kalapácsa címu hőskölteményének, a betyárvilág hangulatát megidéző, adaptációját - hatalmas sikerrel. A vidámságot és jókedvet sugárzó szöveg, a betyárvilág szögedies tájszólása, és az amatőr társulat magával ragadó alakítása rabul ejtette a közönséget. Szemérmetes Erzsók, a lágyszívu kántor és a szélestenyerű Fejenagy sorsának alakulását testközelből élvezhette a nagyérdemű, amelyet vastapssal honorált.
A darabot, a társulatot vezető, a Szemérmetes Erzsókot alakító, Supka Éva rendezte. Ezúton is köszönjük a társulatnak a kellemes perceket és további sikeres szereplést kívánunk. Reméljük, hogy a hamarosan ismét láthatjuk játékukat az izsáki színpadon.
Visszajelzések a Facebook-on.


2013. november 15. * Vino Pinceszínház *

Bugaci Tanyaszínház

Nagy közönségsikerrel mutatta be - ezúttal az muvelodési házban - a Bugaci Tanyaszínház a HYPPOLIT, A LAKÁJ címu komédiát.

Visszajelzések a Facebook-on.


2013. augusztus 20.

TIE

Az államalapítás ünnepén rendezenett városi ünnepségről az Izsáki Hirek számolt be. Az köszönetnyílvánítás itt olvasható.

További beszámoló a Facebook-on


* VI. Kolon Kupa *eredményei

Futás

A 2013. május 18-i VI. Kolon-Kupa futóverseny eredményei és minden vele kapcsolatos információ a Kolon Futóklub honlapján2012. augusztus 20.

TIE

Az államalapítás ünnepén rendezenett városi ünnepségről az Izsáki Hirekben olvashattunk...

Fényképes beszámoló a Facebook-on
Az Izsáki Tevevizió riportja2012. június 1. * Vino Pinceszínház *

Bárka Stúdiósok

Színvonalas előadást láthatott a szűk-számú közönség a Vinn Pinceszínházban, Bárkaszínház harmadéves stúdiósaitól!
Köszönjük a feledhetetlen élményt!

Visszajelzések a Facebook-on.


2012. május 19. * Hajósi kirándulás *

Hajós

Gyönyöru időben, kellemes környezetben tartotta megbeszélését a Tegyünk Izsákért Egyesület Hajóson, Varga István pincéjénél. A kirándulás eredményes volt. Kötetlenül értékelhettük az Egyesület eddigi tevékenységét, és további programok, elképzelések hogyanját is megbeszélhettük.
Képek, visszajelzések a Facebook-on.


Futás

2012. május 12. V. KOLON-KUPA
FUTÓVERSENY EREDMÉNYEI


A Kolon-Kupa futóverseny 2500, 5000 és 15000 méteres távjainak részletes eredményei, a chipes időmérésnek köszönhetően >>ITT<< tekinthető meg.

800 méter, 1-2. osztály helyezettjei
  Lányok Fiúk
I. Tóth Vanessza Kecskemét Dohaska Marcell Kiskőrös
II. Hegyi Boglárka Kiskunfélegyháza Vida Jonatán Izsák
III. Makány Adél Kiskunfélegyháza Trungel-Nagy Kolos Kiskunfélegyháza
800 méter, 3-4. osztály helyezettjei
  Lányok Fiúk
I. Vida Hanna Izsák Bíró Dávid Izsák
II. Virág Vivien Izsák Kis Czakó Máté Kiskunfélegyháza
III. Mikus Izabella Izsák Bárti Krisztofer Izsák
Ovis-futás helyezettjei
  Lányok Fiúk
I. Papp Laura Kiskunfélegyháza Mikus Ádám Izsák
II. Csontos Dóra Kiskunfélegyháza Trungel Nagy Zalán Kiskunfélegyháza
III. Bácsmegi Laura Martfű Duráncsik Milán Izsák

Fényképes beszámoló a Kolon-Kupa Facebook oldalán.

Köszönet támogatóinknak:

Adrenalin Energiaital Kft.  Budapest Sportiroda  Alföldi Garabonciás Kft.   El Bronco Ranch  Fornetti Kft.  Holsza Trafik-Ajándék  Izsák Város Önkormányzata  Izsáki Televízió - Izsáki Hírek   Izsáki Házitészta Kft.  Izsáki Horgász- és Pihenőpark  Izsáki Rendorors  Laguna ABC Kft.  Kolontó Polgáror Egyesület  Mátyási János Cserkészcsapat  Szentimrei Szikvíz  Szentkirályi Ásványvíz  Szivárvány Írószer és Ajándékbolt  Top Autó Center Kft.  Thermál Kozmetikai Kft.  Tulipán Café  Varga Birtok Kft.  Vino Étterem  Baglyas Zoltán  Bálint Zoltán  Csík Sándor  Faragó Gábor  Hajma János  Hajma Tamás  Hevér Zoltán  Huszta Róbert  Hörcsögh Emilia  Juhász Ferenc  Juhász Zoltán  Kósa Gyula  Mészáros István  Dr. Rigó József Zsolt  Sörösné Boldoczki Tímea  Szabó József  Újszászi Károly  Varga István  Varga Katalin 

Köszönet a Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat, valamint a Tegyünk Izsákért Egyesület tagjainak és a segítőknek a szervezésben és a lebonyolításban végzett munkájukért!


2012. április 28. IX. PETŐFI-TÚRA

Petofi-túra kituzo

    A 40 km-es túra útvonala Izsákról (a katolikus templom melletti régi iskolától, ahol Táncsics Mihály is tanított egykoron) indult és Kiskőrösön (Petőfi szülőházát érintve) a Közúti Szakgyujteménynél ért véget.
   Az idei túrán nagyon sokan vettek részt - közöttük néhány izsáki is. Túrázni nemcsak a hegyekben lehet! Különösen ha olyan helyeken visz a madár-dallal kísért utunk, mint a Kolon-tó, az árvalányhajjal borított homokbuckák, vagy a Csonka torony. Méltán lehet büszke magára aki teljesítette ezt a komoly teljesítményt igénylő távot:

TÁNCSICSTÓL - PETŐFIIG

További beszámoló: Képtárolda, Facebook
és itt láthatóak a a 2011-es túra képei.


JÖVÖRE VELETEK UGYANITT!2012. április 22. A FÖLD NAPJA

EARTH DAY

amelyhez városunk ez alkalommal is - április 21-én - szemétgyűjtéssel csatlakozott...
   Egyesületünk aktivistái a sárga jelzésű a turistaút környezetét tette rendbe a várostól a külső-matyói iskoláig, hogy az április 28-i PETŐFI TÚRA résztvevőinek ne vegye el a kedvét a sok szétszórt szemét!
További beszámoló: Facebook, és ITV riport2012. március 30. 19 óra VÍNO PINCESZÍNHÁZ

Csonka Színkor

A soltszentimrei Csonka Színkőr vendégszereplése
Később...
   


2012. március 31. SZEMÉTSZEDÉS

Tiszat udvar, rendes ház

Sikeres volt a szemétszedés! A nyolc órai gyülekezőhöz a csodálatos időjárás is hozzájárult. Így egy vidám hangulatú nap vette kezdetét. A fogathajtó pályán több, mint 130 önkéntes csatlakozott a kezdeményezésünkhöz, pozitív példát mutatva ezzel mindenkinek. Nagy örömünkre szolgált, hogy sok vidám gyermek is résztvetoje volt a kezdeményezésünknek.
Megközelítőleg 600 hektáron, több mint 2 tonna szemetet sikerült zsákokba gyűjteni. A munkában megfáradt társaságot Juhász Sanyi bácsi finom ebédje várta, melyet családja, közvetlen munkatársai, valamint az Ezüst Gólya Nyugdíjas Klub képviselői segítségével szervíroztak.
Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a Kiskunsági Madárvédelmi Egyesületnek, az Izsáki Házitészta Kft. vezetésnek és dolgozóinak, Materiál Plastik Kft-nek a mőanyag zsákok biztosítását és minden részt vevőnek, aki önzetlenül szabadidejét feláldozva hozzájárult Izsák város környezetének tisztaságához.
Képes beszámolóK: Képtárolda, Facebook, és ITV riport